Logo
Print this page

Frank Rijkaard Aslan'ı kesmedi!

Frank Rijkaard Aslan'ı kesmedi!

Galatasaray'ın dünkü idmanı pür neşe içinde geçti. 75 dakika sürmesi planlanan çalışmayı, futbolcular kendi istekleriyle yarım saat daha uzatıp antrenmana devam etti.

Antalya kampının üçüncü günü, pür neşe içinde geçti. Teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde saat 10.30’da başlayan antrenmanın 11.45’te bitirilmesi planlanıyordu. Ancak oyuncular çalışmadan öyle çok zevk aldılar ki, tam Hollandalı hoca soğuma koşusunu başlatıyordu ki, Arda Turan ile Ayhan Akman, Rijkaard’ın yanına giderek idmana devam etmek istediklerini söylediler. 47 yaşındaki çalıştırıcı bu isteği olumlu karşılayınca, Sarı-Kırmızılı futbolcular antrenmanı yarım saat daha sürdürdüler. Öğrencilerinin bu istekli çalışmasından bir hayli memnun olan Rijkaard da, ödül olarak akşam idmanını iptal etti, takımı dünya çapında hasılat rekorları kıran Avatar filmine götürdü.

Sakatlara yoğun tedavi
Sakatlıkları süren Milan Baros, Sabri ve Emre Güngör’ün tedavileri sağlık merkezinde sürerken, omzundan geçirdiği operasyonun ardından rehabilitasyon süreci Hollanda’da devam eden Gökhan Zan’ın bir süre daha takımdan ayrı kalacağı belirtildi. Galatasaray’ın Antalya kampı bugün yapılacak dördüncü gün çalışmalarıyla devam edecek.

Frank Rijkaard Aslan'ı kesmedi!

Deve güreşi şaşırttı
Galatasaraylı oyuncular kendi istekleriyle yarım saat uzattıkları idmanda deve güreşi yaptı. Oyunu ilk kez gören Linderoth’un şaşkınlığı gözlerinden okunuyordu.

Saçlarını sıfıra vurdular
Kampta bir klasik daha yaşandı. İlk kez A takımla kampa katılan iki genç oyuncu Sinan Osmanoğlu ve Berkin Arslan’ın saçları, Kaptan Arda tarafından sıfıra vuruldu. Gençler bu işlemden sonra oyuna dahil oldu!
Frank Rijkaard Aslan'ı kesmedi!
Rijkaard ve ekibi eski günleri andı!
Åslan’ın hocası Rijkaard, yardımcıları ve teknik ekip, dün Concorde Otel personeliyle bir maç yaptı. Sarı-Kırmızılılar karşılaşmayı 6-2’lik skorla kazanırken, Hollandalı hoca performansı ve attığı gollerle maça damga vurdu. Mücadeleyi balkondan izleyen Baros ve Kewell da hocayı ayakta alkışladı.Gençlerden sessiz prova
Antrenör Nedim Yiğit yönetiminde Antalya’da hazırlıklarını sürdüren Galatasaray A2 Takımı, Sakaryaspor’la bir hazırlık maçı oynadı. Karşılaşma golsüz sona ererken, mücadeleyi Futbol Akademisi’nin başına getirilen Jan Derks de takip etti.

 

Last modified onThursday, 07 January 2010 05:54
Telif Hakkı 2005-2015 © Vrapciste.COM. Vrapçiştenin Resmi Web Sitesi!