Logo
Print this page

Ricardo Costa Galatasaray'da!

Ricardo Costa Galatasaray'da

Galatasaray, Portekiz Milli Takımı'nda da forma giyen Wolfsburg'un stoperi Ricardo Costa için Alman
28 yaşındaki Portekizli Ricardo Costa'nın kulübü ile bonservisi konusunda anlaşma sağlanırken, yönetici Haldun Üstünel bu oyuncu ile yarın bir araya gelecek.

Yaklaşık 2 aydır sürdüğü öğrenilen bu transfer operasyonu için Wolfsburg ile anlaşıldığı ve fazla para ödemeden anlaşma yapılacağı belirtildi.

Galatasaray'ın teklifine sıcak bakan Costa'nın, yarın Üstünel ile sözleşme yapacağı ve en kısa sürede Türkiye'ye geleceği belirtildi.

RICARDO COSTA KİMDİR?
16 Mayıs 1981'de Portekiz'de dünyaya gelen Ricardo Costa, 1999 yılında Porto B takımında futbola başladı.  2001'de A takıma yükselen Costa, 6 yıl içinde 4 lig şampiyonluğu, 3 Portekiz Kupası, 3 Portekiz Süper Kupası'nın yanı sıra 1 Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu ve 1 UEFA Kupası şampiyonluğu yaşadı.

Ricardo Costa, başarılarla dolu geçen 6 sezonun ardından 2007'de Almanya'nın yolunu tuttu. Geçtiğimiz sezonu Wolfsburg'da şampiyon olarak tamamlayan Portekizli yıldız, milli takımda da 6 kez forma giydi. 28 yaşındaki defans oyuncusu, Alman kulübünde bu u sezon 10 maçta oynadı.

Kaynak: DHA

Last modified onThursday, 07 January 2010 05:51
Telif Hakkı 2005-2015 © Vrapciste.COM. Vrapçiştenin Resmi Web Sitesi!