< < < <
Logo
Print this page

Balkanlar Çapında Ortopedi Hastalıkları’nda Makedonya İkinci Sırada

Kongreye Sırbistan, Arnavutluk, Hırvatistan, Bosna-Hersek ve Slovenya’dan katılan cerrahlar, bu hastalıkla ilgili kullandıkları çağdaş ve karmaşık olduğunu ifade ettikleri cerrahi tekniklerini anlattı.

 

Bulgaristan-Sofya’da düzenlenen ve Balkan çapında 210 Ortopedi Cerrahi’nin katıldığı 5. Artroskopi, Spor Tramvatolojisi ve Diz Cerrahisi Kongresi’ne Üsküp-Ortopedi Hastalıkları Kliniği Üniversitesinden katılan Dr. Alan Andonovski, katıldığı kongrede ikinci yeri kazanmayı başardı. Dr. Andonovski’nin yanı sıra ise birinciliği Slovenya’daki ünlü “Valdotra” Ortopedi Hastanesi’ndeki Cerrah Dr. Bogdan Ambrojiç kazandı.

Düzenlenen kongreye Sırbistan, Arnavutluk, Hırvatistan, Bosna-Hersek ve Slovenya’dan katılan cerrahlar, bu hastalıkla ilgili kullandıkları çağdaş ve karmaşık olduğunu ifade ettikleri cerrahi tekniklerini anlattı.

Makedonya adına önemli bir başarı elde eden Dr. Alan Andonovksi ise, bu başarı için kapsamlı çalışma yapılması gerektiğini ifade ederken, kongrede, son dönemlerdeki günlük çalışmalarını anlatma fırsatını yakaladığı ve böyle bir başarıyı elde etmesinin son derece gurur verici bir durum olduğunu da belirtti.

 

Alıntı: Yeni Balkan Gazetesi

Telif Hakkı 2005-2015 © Vrapciste.COM. Vrapçiştenin Resmi Web Sitesi!